fbpx
Društvo

Ognjenović: Prioritet ravnomeran razvoj seoskih i gradskih sredina

foto: zajecar.info

Poboljšanje uslova života meštana svih sela na teritoriji Grada Zaječara prioritet je Gradske uprave – to je istaknuto na sastanku u Nikoličevu, kod Zaječara, kojem su osim predstavnika te Mesne zajednice, prisustvovali predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković i gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović, kao i članovi Gradskog veća i lokalne samouprave.

Predsednik Mesne zajednice Nikoličevo Živorad Janković istakao je da je najveći problem meštana putna infrastruktura.
Gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović poručio je da će Gradska uprava raditi na rešavanju problema stanovnika tog sela.

“Saslušali smo sve probleme Mesne zajednice Nikoličeva, prevashodno njima su problem putevi, tako da ćemo morati da vidimo da to rešimo preko leta. Gledaćemo da glavne saobraćajnice u ovom selu asfaltiramo, a oko sela treba da napravimo odvodne kanale i da rešimo problem rasvete”, rekao je Ognjenović.

Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković istakao je da će u narednom periodu razgovarati sa predstavnicima svih sela na području Grada Zaječara, kako bi bili prevaziđeni akutni problemi i unapređen životni standard meštana.

Izvor: zajecar.info

Dodaj komentar