fbpx

NOVOSTI SAZNAJU: Propao protest „Čuvara Srbije 1244“ najavljen za danas u Beogradu

Preporuka:

Borsko jezero na 4,3 metra ispod preliva na brani

Nivo Borskog jezera trenutno je veoma nizak i nalazi se na 4,3 metra ispod preliva na brani. Lokalna samouprava...

Negovanje srpsko-ruskih odnosa u Istorijskom arhivu

Istorijski arhiv "Timočka krajina" Zaječar i Centar ruskog geografskog društva u Srbiji priređuju kulturni program posvećen rusko-srpskim odnosima. U okviru...

Pet načina kako da zaposlite i zadržite briljantne mlade ljude

Danas se od kompanija očekuje da budu „friendly“ u mnogo čemu. Da imaju user-friendly proizvode, mobile-friendly sajtove, family-friendly poslovanje......
- Reklama -

Protest koji je danas u 12 sati i 44 minuta trebalo da se održi ispred zgrade Televizije Pink propao je zbog nesuglasica unutar koalicije „Čuvari Srbije 1244“ koja je organizator skupa, saznaju „Novosti“.

Prema pisanju ovog lista, lider pokreta „Živim za Srbiju“ Jovana Stojković podnela je izjavu policijskoj stanici Savski venac u kojoj traži da se skup otkaže, jer se „boji ubačenih statista koji bi izazvali nered“. Međutim, kako prenose njihovi izvori, po sredi su drugi razlozi odnosno razilaženje članica Saveza oko metoda političke borbe protiv aktuelne vlasti. 

Na pripremi protesta posebno je bio angažovan Saša Mirković ispred pokreta „Cela Srbija“, a dolazak je najavio i Milan Stamatović, za koga je tokom dana objavljeno da se priključio „Čuvarima Srbije“.

Ovaj blok čine pokreti Živim za Srbiju, Cela Srbija, Srbija gerila, Za Južnu Srbiju, Srba sa Kosova, Vlaha Srbije, Rumunski pokret Srbije, Kosovski božur, Narodna inicijativa, Srpska ponos, Beogradski front, Srpski saborni pokret Srbobran, Izdanak, Slobodni sindikati Srbije i Pokret za dijasporu.

izvor: novosti.rs

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: