Politika

MIŠEVI ne spavaju – Ukrcavanje na novi NAPREDNJAČKI brod je u toku!!!

brod
foto: www.nadlanu.com

Došao je kraj vladavine magistra Mirkovića, gradom se sve više čuje, a šta i ko dalje!?

Kako portal zajecaronline saznaje u toku su pregovori između nekoliko političkih grupacija, i već uveliko se dele funkcije. Dojučerašnji Mirkovićevi jastrebovi, preko noći su presvukli dres i sada su najveći zagovornici njegove smene i pravljenju nove većine.

Šta smo uradili ako je samo Mirković smenjen , dok njegovi poltroni, koji su dve godine aminovali sve njegove zahteve i podržavali u svemu, ostaju da budu faktor u novoj većini?

 Setimo se samo srednjeg prsta porodiljama, lažima o investicijama, milionima Best televiziji, etiketiranju i instrumentalizovanim napadima na naš portal kao i lidere opozicije. Sve su to aminaovali isti ti koje sada dovlačite kod vas. Pitate na koga mislimo? Evo odgovora na koga mislimo: Milko Todorović, Velimir Ognjenović, Aleksandar Milivojević – Pjer, Dobrila Danković, Ljubiša Petković, Željko Šoršokanović, Herta Golubović, Dragana Milićević, Dušan Mladenović, Mirijana Smiljanić, Matijević Saša, Dragan Karan, Dušan Firović, Slađana Jovanović, Tanja Jovanović, Dragan Mitić, Lazar Ružić, Dejan Zdravković, Dragoslav Avramović, Gordana Ognjenović, Jovica Trajković, Vladislav Milojević, Saša Dimitrijević, Goran Đorđević, Siniša Lađević i još mnogo mnogo preletača….

Ovo je samo deo kroz šta smo mi kao portal prozalili. Obaranje servera, hakerski napadi, pretnje, ucene, pozivi na linč…. Evo šta su nam sve radili, pročitajte ovde, i ovde, kao i ovde.

Šta sa tim draga nova većino?

Da li abolirate Mirkovićeve odbornike i infiltrirate ih u svoje redove? Šta sada radite? Da li se to smejete građanima Zaječara u lice? Da li opet da očekujemo dolazak ZELJE i ekipe da nas tuku?

Šta da očekujemo od vas?

Svaki normalan čovek u gradu pitao bi se na kojim su to izborima učestvovale gg „Zaječar u srcu“, „zajedno za Zaječar“, partija SDPS, „Jaka Srbija“, koje se sada u gradskom parlamentu „šepure“ svojim odborničkim grupama, i trguju većinom i funkcijama. Njihovi mandati su zapravo oteta i preokrenuta izborna volja građana Zaječara.

Koliko znamo nakon završenih izbora 2013. godine, pravo da imaju odbornike u Zaječarskom parlamentu ostvarile su liste Aleksandar Vučić – SNS (22), Boško Ničić – URS (19), SPS-PUPS-JS- Ivica Dačić (6) i LDP- Čedomir Jovanović (3). To je ono što ima legitimitet i izborne volje građana, a sve ostalo je „politički“ kriminal i trgovina.

Raspišite izbore i pustite građane da biraju… Zaječarci nisu predmet za podkusurivanje.

 

Dodaj komentar