Naslovna Vaša reklama na portalu Zaječar Online

Vaša reklama na portalu Zaječar Online

Zakup reklamnog prostora na sajtu moguć je za reklamiranje Vašeg biznisa, brenda, proizvoda, usluge, dogadjaja i svega ostalog za šta Vi kao oglašavač imate interesa a nije u suprotnosti sa zakonom. Reklamni prostor koji je moguće zakupiti je unapred definisan kao i vreme trajanja zakupa. Sajt ima 7 zona dostupnih za reklamiranje i njihov opis, vreme trajanja i cenu možete videti u tabeli. Oglasne pozicije obeležene su na slici ispod. Za zahtevnije oglašavače moguć je poseban dogovor oko reklamnog prostora. Molimo Vas da koristite kontakt stranu za dogovor oko zakupa reklamnog prostora.

Moguće je reklamiranje i političkih sadržaja s tim što se cena uvećava za 100%.

Oglašavač je dužan da dostavi vizuelno rešenje banera (baner može voditi ka eksternom linku, recimo vaš sajt, facebook stranica, itd…)


ZAŠTO DA SE REKLAMIRATE NA PORTALU ZAJEČAR ONLINE

Sajtt je obnovio svoj rad 7. marta 2015. godine. U prvih mesec dana rada imali smo preko 25,000 unikatnih posetilaca i preko 143,000 otvorenih stranica. Za tih mesec dana samo je jednog dana (nedelja, 15. mart – kada je bio dan žalosti) poseta bila niža od 2,000 posetilaca dnevno, ostalih dana, zavisno od broja objavljenih vesti poseta se kretala od 2,000 do čak 11,500 posetilaca dnevno!

klik na sliku za uvećanje
klik na sliku za uvećanje

 


 
Naša facebook stranica na kojoj delimo uglavnom sve vesti sa sajta ima trenutno preko 8,000 fanova, postovi su vidljivi širom cele Srbije što se može videti na slici ispod (post reach)

foto: facebook / printscreen
foto: facebook / printscreen

Na narednoj slici možete videti strukturu naših fanova na facebook stranici, slična je struktura i posetilaca sajta sa vrlo malim odstupanjima.

foto: facebook / printscreen
foto: facebook / printscreen

CENOVNIK REKLAMNOG PROSTORA

novi-cenovnik

 

OGLASNE POZICIJE NA SAJTU

 

oglasne-pozicije-novo-1100