fbpx

Magla na putu preko Tresibabe, ka Trnavcu i Nikoličevu

Preporuka:

Ove godine štedljivija nabavka goriva za potrebe voznog parka Gradske uprave

Gradska uprava Zaječar raspisala je tender za nabavku goriva za potrebe voznog parka. Za razliku od prošle godine, kada...

Formirana Unija žena Srpske napredne stranke u Zaječaru

U cilju osnaživanja žena da se aktivno uključe u bavljenje politikom, uz poruku da je politika izuzetno ozbiljan posao...

Predstava „Petra“ ponovo pred zaječarskom publikom

Predstava o odnosu majke i ćerki, želji da se ode, neznanju da li da se ode ili ostane, priča...
- Reklama -

U Timočkoj krajini danas delimično oblačno bez najavljenih padavina. Kolovozi su suvi, ali je na deonicama duž klisura, kotlina, rečnih tokova kao i na putnim objektima preko reka moguće je formiranje magle.

Vidljivost je smanjena zbog magle na putu Zaječar-Tranavac i Zaječar-Nikoličevo na 60 metara, preko Tresibabe na 50 metara i na teritoriji Klokočevca na do 100 metara.

Duž svih nestabilnih kamenih kosina, zatim u klisurama, usecima i zasecima mogući su sitni odroni, koji će biti najizraženiji na Đerdapskoj magistrali.

Na državnom putu Paraćin-Zaječar, na deonicama: Donja Mutnica, Krivovirsko brdo i Mirovo, kao i na putu Grljan-Vratarnica i na putu Boljevac-Knjaževac koje se nalaze uz trasu izgradnje Magistralnog gasovoda, moguće je stvaranje blata na putu u dužini od 100 do 300 metara.

U ranim jutarnjim časovima temperatura se kretala od -7 u Lukovu i Kladovu do -1 stepen na Babinom zubu.

U Zaječaru u ranim jutarnjim satima temperatura bila -5°C.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: