fbpx
Društvo

JKSP „Zaječar“ izrađuje i prodaje limena korita za dezinfekciju obuće

Nakon što je gradski Štab za vanredne situacije u Zaječaru usvojio naredbe koje se odnose na upravnike zgrada, vlasnike privatnih stambenih objekata, a pre svega na sve markete i prodavnice da ispred svojih objekata postave dezinfekcionu barijeru (sunđer natopljen dezinfikcionim sredstvom), Javno komunalno stambeno preduzeće „Zaječar“ počelo je sa proizvodnjom korita za dezinfekciju obuće od pocinkovanog lima.

Bravarsko-limarski pogon Javno komunalno-stambenog preduzeće „Zaječar“ vrši izradu i prodaju korita za dezinfekciju obuće od pocinkovanog lima, dimenzije 70*50*3cm, koji se postavlja na ulaz u stambeno-poslovni ili privatni objekat.

U korito se postavlja sunđer natopljen dezinfekcionim sredstvom koja  korisnik sam obezbeđuje.

Cena korita za dezinfekciju obuće po komadu sa PDV-om je 1.191,70 dinara.

„Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ovog proizvoda javite se na telefon 019/425-305 JKSP „Zaječar““, navodi se u saopštenju.

Podsećamo, odlukom gradkog Štaba za vanredne situacije upravnici zgrada sredstvo za dezinfekciju natrijum hipohlorid (NaOCl) mogu preuzeti u količini do 5 litara u JKP „Vodovod“ Zaječar (kod portirnice), s tim da moraju sa sobom poneti posudu za preuzimanje dezinfekcionog sredstva. Mogu se obratiti i nadležnima u zaječarskom Vodovodu na broj telefona 019/422-041.

Dodaj komentar