Društvo

Glumac Vujadin Milošević odlukom APELACIONOG SUDA vraćen na posao!!!

foto: printscreen
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Glumac Vujadin Milošević od danas je opet radnik pozorišta. Tako je Apelacioni sud u Nišu ispravio nepravdu koja je nanešena ovom glumcu. Šta se događaolo sa Vujadinom, pisali smo ovde

Apelacioni sud u Nišu potvrdio presudu Osnovnog suda u Zaječaru -Pozorište „Zoran Radmilović“ obavezno da vrati na rad glumca Vujadina Miloševića i prizna mu sva prava.

Apelacioni sud u Nišu 18. decembra je doneo presudu kojom se odbija kao neosnovana žalba Pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ i potvrdjuje presuda Osnovnog suda u Zaječaru od 23.09.2015. godine.

Kako se navodi u obrazloženju, kao nezakonito i nepravilno poništeno je rešenje vd upravnika pozorišta broj 160 od 23. marta 2015., kojim je Vujadinu Miloševiću, glumcu, otkazan ugovor o radu i prestao radni odnos, pa je zaječarsko pozorište u obavezi da Miloševića vrati na rad i prizna mu sva prava po osnovu rada.
Pozorište je dužno i da nadoknadi troškove parničnog postupka u iznosu od 88.500,00, navodi se u obrazloženju.

Protiv navedene presude Pozorište „Zoran Radmilović“ je blagovremeno izjavilo žalbu sa predlogom da se preinači ili ukine i predmet vrati prvostepenom sudu na ponovno odlučivanje. Apelacioni sud je našao da je žalba neosnovana.

Uskoro specijalni intervju sa Vujadinom Miloševićem!!!

050115.apelacija-1

050115--apelacija-2

 

050115-apelacija-3

050115-apelacija-4

050115-apelacija-5

Uskoro opširnije!!!

1 komentar

Dodaj komentar