fbpx
Politika

Fijasko NAPREDNJAKA i Zorane Mihajlović u Zaječaru!!!

foto: zajecaronline.rs

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka, doživela je fijasko u Zaječaru. Na tribini u organizaciji SNS-a, u sali pozorišta, koje ima 300 mesta, aktivisti iz Zaječara i okolnih sela nisu uspeli da napune.

Početak TRIBINE počeo je komično rečima Vladana Paunovića, šefa lokalnog SNS-a u Zaječaru, rečima pohvale građanima Zaječara koji su napunili ovu salu, a da mu je žao zbog građana koji su ostali ispred.

sns fijasko 3

Kako je bilo na tribini pogledajte slike ispod. Da dadamo i to da su se pojedini funkcioneri bahato parkirali preko puta pozorišta, a vi procenite da li smo pravilno ocenili ovakav način parkiranja kao BAHATI. To što su pojedini vozači jeli „SUPER“ sendvič što se da videti na slikama, ne znači da mogu da se parkiraju BAHATO!!!

sns fijasko 9

sns fijasko 7

sns fijasko 1

Među prisutnima smo i uhvatili u kadar glavnog bota Saše Mirkovića, a sada SNS-a Sinišu Lađevića!!! Ko je Lađević, čitajte ovde.

sns fijasko 6

Evo i podrške SNS-a…

sns fijasko 4

 

sns fijasko 8

 

3 komentara

    • Nisu to tri musketara. Musketari su borci. Ovo su patuljci sa Zoranom. Zasto je menjan pravilnik o sistematizaciji radnih mesta u Upravnom okrugu, pa je uslov od 9 godina radnog iskustva smanjen na 3? Da li je to prilagodjavano sadasnjem nacelniku Vladi? Zasto se o tome cuti?

  • Срамота тако дочекати ПОЧАСНОГ- У – ГРАЂАНКУ ЗАЈЕЧАРА! Опет слабо памћење!

Dodaj komentar