fbpx
Društvo

Evropska nedelja sporta od četvrtka u Zaječaru

FOTO: glassporta.rs

Evropska nedelja sporta, preko Olimpijskog komiteta Srbije, ponovo dolazi u Zaječar, koji će i ove godine biti jedan od gradova domaćina.

Počev od sutra, četvrtka 23. septembra, pa sve do 30. septembra, svakodnevno ćemo imati sportske aktivnosti u izvođenju sportskih klubova i udruženja sa teritorije grada Zaječara, u organizaciji Sportskog saveza Zaječara.

Sedmi put u Evropi, četvrti u Srbiji i Zaječaru, koji je od starta uključen u realizaciju ove jedinstvene manifestacije.

FOTO: glassporta.rs

Tokom cele nedelje, u Aranđelovcu, Zrenjaninu, Zaječaru, Boru, Knjaževcu, Pirotu, Somboru, Beogradu i Vršcu biće organizovan niz sportskih događaja kao što su „Sportski izazov“, „Školski sportski dan“ i „Olimpijski čas“, a koji će se realizovati kroz demonstracije različitih sportova, javne treninge, edukativne radionice i mini turnire.

Realizacija i priprema svih događaja u okviru Evropske nedelje sporta biće realizovani u skladu sa merama i preporukama Vlade Republike Srbije i kriznog štaba kada je u pitanju širenje epidemije koronavirusa.

Izvor: Zaječar.Info

Dodaj komentar