Današnji utorak proteći će bez aktivnih dešavanja na nebu, trebalo bi da dan protekne bez turbulencija, bar što se planeta tiče. Generalno, ceo ovaj mesec neće biti težak za preživljavanje, tu je svega par kvadrata i to je sve.

Današnji dan neka vam prođe u miru i slozi, ljubavi i pažnji. Nesebično delite ne očekujući ništa zauzvrat. Volite i voleće vas.

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 5. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje.

LJUBAV
Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije.

LJUBAV
Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost.

ZDRAVLJE
Ukočenost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija.

LJUBAV
Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here