fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 31. jul 2018. godine

Iako je današnji dan jedan u nizu onih koji se teže preživljavaju, zapamtite da sve što se dešava jeste lekcija u životu, te tako iz svega izvlačite pouke.

Obratite pažnju na zdravlje danas i narednih dana. Iscrpljenost zbog stresa značajno umanjuje snagu imuniteta.

Svako dobro svima.

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 31.7.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV
Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE
Obratite pažnju na ishranu.

 

Bik Bik

POSAO
Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.

LJUBAV
Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.

LJUBAV
Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar