fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za UTORAK – 29. januar 2019. godine

Utorak je, dragi naši, na samom smo finišu prvog meseca u Novoj godini, za koji kažu da najbrže proleti. Mesec praznika i veselja polako odlazi u sećanje, nadamo se da imate lepe doživljaje koje ćete prepričavati još puno puta.

Danas na nebu ništa od značajnijih aspekata nema,  te iskoristite dan za užitke i odmor. U društvu dragih osoba sve brige blede, pa ne dozvolite da vam dan prođe u samoći već se lepo provedite.
Prijatan dan!

Ovo je dnevni horoskop za UTORAK – 29. januar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ulažete veliki napor, ali na kraju ne ostavljate pozitivan utisak na određjene saradnike. Tražite dobar savet ili nečije posredovanje u vezi sa poslom kojim se bavite.

LJUBAV
Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje cete se osecati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

 

Bik Bik

POSAO
Nema razloga da odlažete susret sa saradnicima. Trenutak je da ubrzate svoje poslovne aktivnosti ili da prihvatite nečiju ponudu.

LJUBAV
Prepustite svom partneru glavnu ulogu u zajedničkim situacijama, posebno kada vas ljubavni zanos vodi ka najlepšem zadovoljstvu.

ZDRAVLJE
Bolovi u mišićima.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje koje treba da zadovolji različite interese.

LJUBAV
Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje i budite mnogo strpljiviji, prijaće vašoj vezi.

ZDRAVLJE
Dobro.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar