fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SUBOTU – 25. maj 2019. godine

Ovaj vikend započinje Mesecom koji obrazuje sekstil sa Jupiterom i time će dan započeti jednom sjajnom zdravom pokretačkom energijom koja će od vas tražiti da budete aktivni ceo dan, u potrazi za avanturom i uzbuđenjem, a sve u društvu dragih i nadasve ljudi jednakog duha kao što je vaš. Ne gubite ni časa, ovaj dan se ne propušta.

Uživajte u dobrim vibracijama!

Ovo je dnevni horoskop za SUBOTU – 25. maj 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nalazite se u sjajnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Bik Bik

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

ZDRAVLJE
Napetost.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.

LJUBAV
Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada, vešto izmiče pred vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar