fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za SREDU – 6. februar 2019. godine.

Ni današnja sreda nema posebnih dešavanja što se nebeskog tiče, sve je u znaku ljubavi i Venere koja vlada dobrim delom meseca. Budite i danas nesebični u darivanju, skromni u očekivanjima. Budite i vredni u svom poslu. Odnos  s nadređenima je korektan. Sve protiče kako treba.

Učinite i vi s vaše strane da tako i ostane.

Ugodan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za SREDU – 6. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.

LJUBAV
Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.

ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

 

Bik Bik

POSAO
Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.

LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.

ZDRAVLJE
Odlično.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.

LJUBAV
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.

ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar