fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za PONEDELJAK – 4. mart 2019. godine

Prvi dan ove sedmice protiče bez značajnih aspekata. Sunce, Neptun i Merkur su u Ribama i tu će biti sve do 20. marta. Dakle, energija vode vladaće narednim periodom i današnjim danom, i ovo je energija koja donosi dosta zamućenih pogleda na svakodnevna dešavanja, maštarenja, ilizija, zavaravanja… samim tim, dosta razočarenja, posebno u ljubavnom polju. Ipak, proleće koje je na pragu olakšaće pogled na stvari.

Lepi dani izmamiće nas napolje i nagnati nas da uživamo barem nakratko u zavaravanju. Već narednog dana Merkur kreće u retrogradni hod, nezgodan period predstoji, pa danas iskoristite lepo vreme i opustite se. Barem nakratko.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za PONEDELJAK – 4. mart 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

LJUBAV
Pre ili kasnije moraćete da položite svoje „emotivne račune” i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da „kontroliše” vaše kretanje.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.

LJUBAV
U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u „hladne emotivne vode”, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

ZDRAVLJE
Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i psiho-fizičku kondiciju.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

LJUBAV
U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.

ZDRAVLJE
Budite umereni.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar