Konačno malo da se rashladimo, i konačno petak 🙂
Za dobar deo nas, jako teška i naporna nedelja je pred nama, i prvi današnji zadatak je – pregurati prvi deo dana. Osetićemo umor već otkako ustanemo (a kao da ga svaki dan i ne osećamo), pa onda kako uzmemo da se bavimo dnevnim zadacima, ali već kada preugramo jutro biće nam sve lakše i lakše. I kako se bliži kraj dana očekuje nas bolje raspoloženje, veća želja za komunikacijom i druženjem, pa iskoristite ovu energiju isplanirajte neko druženje večeras i neki nezaboravan provod, sa osobama koje vam donose osmeh na lice.

Veče i ceo vikend jako dobri za sticanje novih poznanstava, kako ličnim kontaktom tako i ovim modernim, virtuelnim, pa će oni koji su trenutno usamljeni imati šansu da se malo više trgnu. Zaljubljeni mogu da očekuju neki flert, ali to vam nije potrebno, držite se voljene osobe i sa njom provedite veče i ceo vikend.

Uživajte u petku i vikendu pred nama!

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 15.6.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Poslu ste pristupili odgovorno i uočili ste različite greške svojih kolega. Zato želite da sve razjasnite. Budite spremni na kompromis.

LJUBAV
Partner će vam možda saopštiti nešto što ne želite da čujete. Budite jaki i ne shvatajte stvari suviše dramatično.

ZDRAVLJE
Uzimajte više tečnosti.

 

Bik Bik

POSAO
Kompromis sa nekim mogao bi vam napraviti problem! Pazite šta potpisujete. Ukoliko se neuspeh već dogodio, shvatite da se na greškama uči i ubuduće budite pažljiviji.

LJUBAV
Nešto vas udaljava od partnera i čini vam se da ste nemoćni da nešto promenite. Nije tako, sve se može dovesti u red, potrebno je samo malo vaše dobre volje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte stresne situacije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nemojte mnogo da očekujete od planiranih poslovnih poduhvata. Pitanje je koliko su rizični i treba ih dobro preispitati.

LJUBAV
Na emotivnom planu, nemojte biti puni sebe. Partnera trenutno ne zanimaju mnogo vaše ideje, ali vi ćete dati sve od sebe da ih realizujete.

ZDRAVLJE
Više spavajte.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here