Evo ga i februar mesec, najkraći od svih, ali prepun dešavanja koja će nam manje ili više ustalasati živote, a danas je dan kada ćete biti vođeni dobrom zdravom energijom, puni samopouzdanja, posebno svi vi kojima je strah od istupanja za sopstveno mišljenje paralisao svaku mogućnost da se izrazite, e pa danas ćete želeti i umeti na pravi način da istupite i izborite se za svoje “ja”.

Vikend započinje kvadratom, pa bilo bi dobro da se danas spremite za njega, jer sa sobom nosi mnoge nedaće koje se mogu izbeći ili bar olakšati.

Želimo lep dan.

Ovo je dnevni horoskop za PETAK – 1. februar 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja.

LJUBAV
Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba.

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Bik Bik

POSAO
Bitno da imate dobru poslovnu taktiku jer samo na taj način možete da dođete do pravog rešenja. Uzdajte se samo u svoje ideje i iskustvo.

LJUBAV
Zaljubljeni ste i delujete srećno zbog toga, mada previše udovoljavate sebi. Naravno, više puta smo rekli da je za ljubav potrebno dvoje, pa …

ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Očekuje vas potpisivanje važnih dokumenata ili ugovora. Uspeh na poslu vam je zagarantovan i bićete sasvim zadovoljni ako se potrudite.

LJUBAV
Prija vam društvo voljene osobe i veče provodite u harmoničnoj atmosferi. Zadovoljni ste i vi i partner. Bravo.

ZDRAVLJE
Dobro.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here