fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 5. maj 2019. godine

‪Mars u opoziciji sa Jupiterom ove nedelje, te je pred nama jedan dan prepun izazova koje ne smemo gledati usko, već sagledavati mnogo širu sliku od one koja nam se isprva učini. Neke stvari uliće nam nepoverenje, a koje će zapravo da pokrene neke dublje stvari kojih se možda i plašimo da istražujemo…‬

Pripazite se u saobraćaju, kazne vas čekaju, ovo je aspekt koji najavljuje kazne. ‬

‪Sve najbolje.‬

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 5. maj 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Poslovni dan danas će proći dobro, baš kao što ste i očekivali. Bićete ponosni na lični doprinos i zalaganje. Trudite se da poštujete rokove.

LJUBAV
Svoje misli i osećanja usmerite ka voljenoj osobi i očekujte divno veče. Bićete ispunjeni divnim osećanjima. i provešćete romantičan dan

ZDRAVLJE
Počnite sa fizičkim aktivnostima.

 

Bik Bik

POSAO
Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika. Rasprava sa kolegom ce danas biti neizbežna. Čuvajte se ljudi za koje znate da su bez obraza, da bi sve uradili da ispune svoje ciljeve.

LJUBAV
Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom.. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe i očekuje vas lep dan.

ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo Vam je da one budu prihvaćene. Budite uporni.

LJUBAV
Ako ste slobodno, očekujte da vam neko uputi ljubavnu poruku i direktno Vam daje do znanja šta misli i oseća. Necete odoleti.

ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar