fbpx

Dnevni horoskop za NEDELJU – 3. mart 2019. godine

Preporuka:

Knjaževac: Pritvoren zbog nasilja u porodici

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, zbog nanošenja teških telesnih povreda i ugrožavanje...

Kako ojačati imunitet u vreme Corona virusa (10 saveta nutricioniste)

Kada zavlada epidemija i pandemija u svetu svaka osoba se zapita kako mogu sprečiti infekciju i kako ojačati imunitet.  Svakodevno...

Sve na jednom mestu: Važeće NAREDBE štaba za vanrende situacije u Zaječaru

03. april - Danas su, na telefonskoj sednici Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, poništene (stavljene van snage) sve...
- Reklama -

Vaga Vaga

POSAO
Ukoliko vam se ne dopada nečije ultimativno ponašanje, onda pažljivije birajte reči koje koristite u svom nastupu ili u susretu sa saradnicima.

LJUBAV
Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatano udaljavaju od voljene osobe ili od nekih zajedničkih planova. Nešto ste zamenarili.

ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

 

Škorpija Škorpija

POSAO
Imate osećaj da vam nedostaju pouzdane informacije. Zbog otežavajućih okolnosti u kojima se nalazite, ne možete da prikrijete svoje razočarenje.

LJUBAV
Nemojte dozvoliti da mali nesporazumi u odnosu sa voljenom osobom prerastu u ozbiljnije probleme koji vas emotivno udaljavaju. Razgovarajte iskreno o svemu.

ZDRAVLJE
Dobro.

 

Strelac Strelac

POSAO
Vaš poslovni uspeh proizilazi iz dobro osmišljenih planova i preciznih poteza. Ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama pred poslovnim partnerima.

LJUBAV
Priuštite sebi neki novi užitak i zadovoljstvo. Prijaće vam emotivni susret ili romantična zabava u odabranom društvu. Ništa ne mora biti glamurozno, već sa merom i ukusom.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: