fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za NEDELJU – 3. mart 2019. godine

Energija Vodolije i danas na vrhuncu svoje moći usmerava nas prema skupinama ljudi, druženjima, kako sa starim, poznatim i dragim ljudima, tako i sa novim i nepoznatim. Biće  vam od koristi svo to komuniciranje i vaša potreba da pričate o aktuelnim dešavanjima unutar vas, a vaša iskustva će jednako pomoći drugima koliko i njihova vama.

Ovo je dan uzajamne pomoći zbog koje ćete se osećati dobro na kraju dana, zadovoljno i ispunjeno.

Želimo vam ugodan dan i mirno veče.

Ovo je dnevni horoskop za NEDELJU – 3. mart 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Pokušavate da pronađete neko efikasno i zaobilazno rešenje. Posebno vas iritira suočavanje sa saradnicima koji očekuju prihvatanje različitih poslovnih ustupaka.

LJUBAV
Delujete uznemireno, ali partner dobro zna na koji način može da vas inspiriše na pozitivno razmišljanje i raspoloženje. Opustite se u bliskom društvu ili uz osobu koja vam je iskreno naklonjena.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Izbegavajte osobu koja unosi dodatnu nervozu ili negativno raspoloženje u vaše okruženje. Ukoliko vam je stalo da pridobijete nečije poverenje, morate delovati prisebno.

LJUBAV
Potrebno je da bolje razumete stvari koje partner uporno prećutkuje. Jasno vam je da se do nekih odgovora se ne stiže na lak ili jednostavan način.

ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Na vama je da donesete završnu reč ili konačnu odluku koja predstavlja pozitivnu prekretnicu u poslovnoj saradnji. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje postupke.

LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom prvi utisak može lako da vas zavara i tako da navede na pogrešnu rekaciju. Kontrolišite svoje iznenadne izlive ljubomore.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar