fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 9. maj 2019. godine

Sunce u sekstilu sa Neptunom ovoga četvrtka, i jedan lep aspekt, doduše kratkotrajan, ali kao i svaki takav, s jakim efektima. Ovo je dan za sve kreativne duše, emotivce i sanjare… Dan za čuda koja čekaju pravi trenutak da se dese… Dan za buđenje onog najlepšeg u nama…

Danas je i Venera u trigonu sa Jupiterom, veoma lep trigon prepun smeha, osećaja ispunjenosti i ljubavi. Danas se opustite i uživajte barem nakratko u osećaju istinske sreće i zadovoljstva, potražite lepotu i značaj u malim stvarima.

Ipak, sreća ne traje dugo pa već danas imamo i kvadrat te iste Venere sa Plutonom! S njim stiže i paket ljubomore, izvrnutih misli, depresije i očaja. A sve uz vrlo intenzivno iskazivanje i glasno negodovanje i prigovaranje!

Svako dobro želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 9. maj 2019. godine:

 

Ovan Ovan

POSAO
Na Vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje koje uživate u društvu saradnika. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.

LJUBAV
Uporno pokušavate da prikrijete svoju emotivnu nesigurnost ili »tajne namere«, ali ne postižete željeni efekat. Na takav način samo se vraćate korak unazad.

ZDRAVLJE
Problemi sa kožom.

 

Bik Bik

POSAO
Trenutni položaj Meseca Vas podstiče na emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte situacije koje predstavljaju potencijalnu opasnost. Poslovne dileme možete resavati na pozitivan način, pod uslovom da zatražite nečiji savet.

LJUBAV
Budite dovoljno iskreni u društvu osobe koja dobro poznaje Vaše »male slabosti«. Nema potrebe da birate pogrešnu ulogu ili da previše forsirate neke situacije.

ZDRAVLJE
Proverite krvnu sliku.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Neko ima dobre namere, tako da dogovor sa saradnicima obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite optimistističko raspoloženje u različitim situacijama.

LJUBAV
Osoba koja privlači Vaše interesovanje ima zanimljive ideje. Odgovorite na sličan način i u skladu sa odabranim manirima koji ostavljaju dobar utisak.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar