fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 7. mart 2019. godine

Danas je četvrtak i Sunce je u egzaktnoj konjunkciji sa Neptunom! Ovo je dan za sanjare, ali i za sve ostale kojima će racio izgubiti ravnotežu i naginjati ka svetu iluzija. Biće pomalo teško razlučivati stvarno od slike koja nam se stvara u glavi.

Osetićete da nešto ne štima, ali predaćete se mašti. Zapamtite da ostanete prisebni i ne predate se ovoj obmani do samog kraja. Na vreme se trgnite, jer razočarenja i prevare samo čekaju na vaš trenutak slabosti i predaje.

Želimo svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 7. mart 2019. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Ne cvetaju vam ruže ali nemate hrabrosti da odete zbog loše finansijske situacije. Strpite se još neko vreme, dok vam se ne ukaže neka bolja prilika.

LJUBAV
Partner ne razume igre koje igrate. Otvorite se i pokažite mu šta osećate, jedino ćete tako poboljšati vaš odnos.

ZDRAVLJE
Nervozni ste i pod stresom, što loše utiče na imunitet.

 

Bik Bik

POSAO
Danas je dobar dan za sve poslovne razgovore. Imaćete sjajnu komunikaciju sa kolegama a sa nadređenima pogotovo.

LJUBAV
Susret sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti će vas u isto vreme i obradovati i rastužiti. Ipak ne dozvolite da vam bilo šta pokvari lepo raspoloženje.

ZDRAVLJE
Zakažite kontrolu kod zubara.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Danas ćete biti nervozni i posebno neprijatni prema onima koji vam „stanu na žulj”. Ipak, danas vam sledi i posebno važan poslovni susret koji će vam otvoriti mnoga vrata. Iskoristite ga.

LJUBAV
Ponašanje vašeg partnera vam se već neko vreme ne dopada ali ne znate kako da mu to date do znanja. Pokušajte sa najjednostavnijim iskrenim razgovorom…

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u zglobovima.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar