Predah je ono što obeležava današnji dan, posvetite ga zato sebi i bližnjima, koje ste ovih dana pomalo zapostavili zbog potrebe da komunicirate s drugim ljudima preko raznih vidova komunikacije.

Bliži se vikend, mogli biste krenuti s planovima kako ga provesti, a na pragu smo letnje sezone i odmora, ponude su raznolike, na vama je da birate. Mars je u Vodoliji i budi potrebu za trošenjem energije na pravi način, aktivno, spontano, nošeni trenutkom. Provedite dan tako da vam prija, vi znate najbolje kako.

Lep dan vam želimo!

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 17.5.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima. Nemojte štedeti svoju kreativnu energiju ili vreme. Poslovni uspeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima.

LJUBAV
Delujete uznemireno i zabrinuto i imate utisak da nepravedno trpite zbog partnerovog čudnog ponašanja ili odsutnosti.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost.

LJUBAV
Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi.

ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za preteranu razmetljivost.

LJUBAV
Postavljate pogrešna pitanja i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rešenja.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

Nastavak na sledećoj strani…

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here