Danas sa Venerom u trigonu sa Uranom očekujte nalete ljubavi, empatije, brige o voljenima, a svi vi kojima se već duže vreme ništa ne dešava na polju ljubavi očekujte neočekivano! Moguć je susret s nekim ko vam može probuditi uspavane strasti, i to u sekundi! Ili vama koji već duže vreme ne znate šta da očekujete od veze u kojoj se nalazite.. moguće je da ćete najednom da progledate, krenete u veliki korak napred ili zastanete i prekinete sve…

Danas je i mlad Mesec u Raku uz delimično pomračenje Sunca! Ono što izaziva je nešto duboko u nama, neki stari nerešeni problemi, dileme, stanja duše. Samopreispitivanje, analiza, čišćenje taloga, direktan sukob s potisnutim u sebi. Nakon toga se kreće u novi ciklus.

Želimo vam svako dobro.

Ovo je dnevni horoskop za ČETVRTAK – 12.7.2018. godine.

Ovan Ovan

POSAO
Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od vas, ali postupate u skladu sa principima.

LJUBAV
Distancirajte se od osobe koja se poigrava vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.

ZDRAVLJE
Prolazna napetost.

 

Bik Bik

POSAO
Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno.

LJUBAV
Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku. Ovih dana bi ta slika mogla da se izokrene i da vas prijatno iznenadi.

ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Nijedna sitnica ne može da vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno.

LJUBAV
Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu. Opustite se i ne stvarajte teoriej zavere u glavi.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nastavak na sledećoj strani…

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here