fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 26. avgust 2019. godine

ilustracija/pixabay.com

Nova sedmica startuje trigonom Venere i Urana,  gde je Venera u Devici, a Uran u Biku. Planete u elementu zemlje donose nam mala čulna zadovoljstva, mnoštvo lepog oko nas u čemu ćemo istinski uživati, a tu su i neki mali čudesni trenuci koji će učiniti sveukupni doživljaj dana još lepšim.

Osećaj slobode, nesputanosti i želje za traganjem za lepim i drugačijim prožimaće naša čula. Ovaj lepi trigon ne bi trebalo propustiti, stoga uživajte u njemu do maksimuma, uz obilje ljubavi koja je u vazduhu…

Divan dan vam želimo.

Ovo je dnevni horoskop za ponedeljak – 26. avgust 2019. godine:

Ovan Ovan

POSAO
Nemojte dozvoliti da neko u vama pokreće niske strasti ili želju za takmičenjem. Dobro razmislite o mogućim posledicama koje proizilaze nakon poslovnog rivalstva.

LJUBAV
Bez obzira na svu tajanstvenost u ponašanju pred voljenom osobom, ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje. Potiskujete svoje nezadovoljstvo, ali moraćete jednom da izrazite ono što osećate.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Bik Bik

POSAO
U vama se pokrenuo optimistički duh, tako da na različita pitanja koja postavljaju vaši saradnici odgovarate saumouvereno ili u duhovitom stilu.

LJUBAV
Priuštite sebi neku romantičnu ili uzbudljivu zabavu u društvu bliske osobe. Partner očekuje više emotivne pažnje i topline sa vaše strane.

ZDRAVLJE
Nema promena.

 

Blizanci Blizanci

POSAO
Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nemojte ponavljati poznatu priču i davati neproverena obećanja. Važno je da redovno proveravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

LJUBAV
Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja koja postoje u ljubavnom životu. Izbegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa jednom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju.

ZDRAVLJE
Problemi sa grlom.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar