fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 23. septembar 2017.godine

dnevni horoskop

Ovan hipohondričan, Bik strastven sa Škorpijom, Blizanci okreću list, Rak strastven, Lav otkriva tajne, Devica okrenuta sebi, Vaga se bavi finansijama, Strelac pod pritiskom, Jarac neumeren, Vodolija radi srcem, a Ribe se bude. Ovo je današnji horoskop za danas 23.9.2017. godine.

OVAN

Posao:  Ukoliko se bavite privatnim biznisom, on zasigurno mora da bude pod uplivom Meseca. Danas je dobro da započnete nešto, pa makar sitnijim investicijama tek da obeležite ciklus koji upravo, počinje.

Ljubav: Privlače vas stariji tipovi, koji su dosta uspešni u svom poslu. Partner može da se bavi neobičnim radnjama. Može da bude ezoteričar.

Zdravlje: Možete biti skloni hipohondriji.

BIK

Posao: Volite dan da provodite u šetnji, pa i u provodu na otvorenom. Ništa ne može da vam drži pažnju, koliko dobra zakuska. Volite hedonizam u velikom stilu.

Ljubav: Strast na pomolu, prema jednoj Škorpiji. Susret sa ovom osobom je neminovan. Iskoristite naredni period za jače zbližavanje sa partnerom.

Zdravlje: Imate veliku zaštitu Fortune na ovom polju.

BLIZANCI

Posao: Polje privatnog biznisa vam je izuzetno povoljno. Merkur kreće u svoj direktan hod punim zaletom, pa se i problemi više neće ponavljati. Sve što ste imali da završite to ste uradili. Okrenite novi list, upravo danas.

Ljubav: Polje ljubavi vam je izuzetno aktivno. Strast prema osobama koje imajujak uticaj na vaš emotivni život se može nastaviti velikim intenzitetom. Možete biti dovedeni u iskušenje.

Zdravlje: Posetite ginekologa/urologa.

nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar