fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 8. januar 2018. godine

Rak okrenut porodici, Lav se snalazi u ulozi menadžera, Vaga nema vremena za ljubav, dok Škorpija gubi kontrolu nad svim segmentima.

Ovo je današnji dnevni horoskop za 08.01.2018. godine.

Ovan Ovan

 

Posao

Ovaj put ste malo više izbirljivi po pitanju ponuda koje ćete imat. Niste sigurni baš šta inače želite ali nije na odmet i da se dobro informišete u vezi cele postavke po vama možda nekog problema ali zasigurno nije toliko loše kao što ste vi zamislili.

Ljubav

Nemate veliki problem što se emocija tiče jer ste neko ko ume izuzetno dobro da proceni celu situaciju u vezi sa osobom koja vam se dopada. Oni zauzeti su u prilici da zadrže partnera i učvrste vezu.

Zdravlje

Moguće da ćete imati povremeno lupanje srca.

 

Bik Bik

Posao

Polje inostranstva izuzetno povoljno otvoreno na nivou koji niste očekivali. Možda ćete imati povećane finasijske prilike jer nema razlog da ovako dobre aspekte izbegavate na nivou koji nije baš prihvatljiv. Očekuju se velike ovacije na ovom polju pa ih iskoristite.

Ljubav

Lav ili jedan Strelac su izuzetna prilika ako ste slobodni a oni koji su u braku mogu da imaju male trzavice u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje

Proverite rad štitne žlezde.

 

 

Blizanci Blizanci

Posao

Nije na odmet da o jednoj ponudi preko prijatelja ipak razmislite u vezi sa poslom koji ste spremni oberučke da prihvatite. Imaćete i dovoljno vremena da sve dovedte u red kako bi na miru dočekali isplatu koja je neminovna.

Ljubav

U vašim očima se vidi žar za jednom osobom preko posla već neko vreme ali su aspekti izuzetno povoljni u narednom periodu na polju emocija.

Zdravlje

Dovoljno ste upućeni u celu situaciju pa terapija koju imate će biti dobro sprovedena.

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar