fbpx
Zabava

Dnevni horoskop za 20. januar 2018. godine

 

Ovan pun samopouzdanja, Bik nezainteresovan, Blizanci pesimistični, Raku treba provod, Lav melanholičan, Devica pod stresom, Vaga misli o prošlosti, Škorpija obeshrabrena, Strelac predmet ogovaranja, Jarac nestrpljiv, Vodoliji treba pomoć, a Ribe previše emotivne.
Ovo je današnji dnevni horoskop za 20.1.2018. godine.
Ovan Ovan

Posao

Umesto da sebe krivite za greške iz prošlosti, probajte da ih prevaziđete i da naučite nešto iz njih kako se ne bi ponavljale. Sledeći put budite oprezniji, nećete doveka dobijati druge šanse.

Ljubav

Verujte u sebe i u ono što ste zacrtali. Dobro ste pročitali sve znake i do kraja ovog dana imaćete potputu sliku i znaćete na čemu ste.

Zdravlje

Moguća migrena.

 

Bik Bik

Posao

Postupajte prema svojoj intuiciji, ako verujete da je nešto dobro, nastavite tim putem. Ignorišite one koji vam govore da nešto ne možete, moguće da su ljubomorni. Budite strpljivi i rezultati će sami doći.

Ljubav

Obratite pažnju na koji način partner iznosi mišljenje, upravo u načinu na koji razgovarate krije se ključ vaših problema. Sledeći put se potrudite da čitate i između redova.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

 

Blizanci Blizanci

Posao

Ne budite toliko negativni u poslovnom okruženju, time ne pomažete ni sebi, a ni saradnicima. Iako neke stvari sada izgledaju crno, velike su šanse da će već od sledeće sedmice biti bolje.

Ljubav

Pokušavate da ne mislite na osobu iz prošlosti, ali vam nešto ne ide. U skretanju misli sa te osobe može vam pomoći jedan Ovan.

Zdravlje

Meditirajte kako biste otklonili mračne misli.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Dodaj komentar