Ovo što ne vidite, to je drveni most na Popovoj plaži u Zaječaru za koji je Javno preduzeće „Timok održavanje“ jula ove godine iz budžeta grada dobilo umesto 1.700.000 uvećana sredstva za ČAK MILION DINARA. Dakle, 2.700.000 dinara da uradi javnu rasvetu i osvetli prilaz mostu!!!

Iako je program poslovanja ovog javnog preduzeća koje su Gradski većnici usvojili još 12. jula ove godine izmenjen i uvećan za pomenuti iznos, drveni most sugrađani i dalje prelaze osvetljavajući ga često mobilnim telefonom i sa velikom bojazni, jer su do skora i pojedine daske na mostu bile popustile, pa u večernjim satima nije bilo baš sigurno prelaziti tim putem.

Osveteljenje drvenog mosta na Popovoj plaži u Zaječaru, kao i osvetljenje samog prilaza mostu čelnici grada, ali i v.d. direktora JP „Timok održavanje“ Vice Lalić  „pompezno“ su najavljivali početkom drugog kvartala ove godine, pravdajući se zbog čega je bilo neophodno pomenutom preduzeću dati „finansijsku injekciju“ od JOŠ MILION DINARA iz budžeta grada.

Više o tome pisali smo ovde:

DRVENI MOST NA POPOVOJ PLAŽI BIĆE MNOGO BOLJE OSVETLJEN: A evo i koliko će to koštati građane Zaječara…

Drugi kvartal je završen, danas je krenuo i treći, a drveni most na Popovoj plaži tokom noći gotovo da nije ni vidljiv! Kao ni 2.700.000 dinara „otuđenih“ od građana Zaječara na koji su verovatno mnogi i zaboravili.

Tom prilikom povećana je i to „pozamašno“ i pozicija koja se odnosila na elektromaterijal za održavanje javne rasvete u gradu. 

Na licu mesta zabeležili smo i kako je osvetljen ulaz u Avnojsku ulicu koja vodi ka uliciCrvene armije, jednoj od najprometnijih ulica u gradu kojom često prolaze teretni kamioni.

Prilikom sledećeg rebalansa budžeta očekujemo od nadležnih da obrazlože zbog čega drveni most na Popovoj plaži, ali ni mnoge druge ulice u gradu nisu osvetljenje, a novac je opredeljen za te namene?

Ili je možda bolje pitanje, da li je pomenuti novac u ovom slučaju „pojeo mrak“ i kada će i da li će građanima Zaječara napokon „da svane“?!

1 KOMENTAR

  1. elita je tu da nas prosveti…dinastija Lalić,dinastija stefanović.dinastija Golubović.dinastija Ničić.dinastija Durićižć,jos malo pa će dinastja Videnović…pa DOKLE BRE????zato nam je i ovakav grad.ako se moze nazvatigradom..pre je selendra!!!…a sve zahvaljujući gore navedenim.papogledajte smo skupstinu grada!pevaljke,taksisti,skretničari…i oni ce da vam vode grad!pa ako!!!!zato palite mobilne noću!!!zato idite na turistička putovanja pa zemlji u organizaciji Bante videnovića i zankova i Lilića i ivana stojanovića..ZATO!!!!zato se i smrzavajte sada u kućama i stanovića kada vam grejanje propisuje jedan..hmmmm….brnabić—-ZATO!!!!isterajmo ,izbacimo djubre iz dvorista da nam ne bi zasmrdele ulice!!!!ZATO!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here