Bivši predsednik Skupštine Zaječara, koji je  gradski budžet uz pomoć SNS-a „razmontirao“pa osnovao nekoliko medija, Saša Mirković, rekao je da će on biti kandidata za premijera ispred njegove kombi stranke “Jaka Srbija”.

Mirković izjavio je danas da je nekakvo predsedništvo njegove kombi stranke “Jaka Srbija”, koja je nastala kako neki tvrde,  novcem koji je opljačkao iz zajčarskog budžeta, predložilo njega za kandidata za premijera Srbije.

– Želim da kažem da ću biti pravi protivnik svim ostalim kandidatima i mislim da niko nema šanse od ove malobrojne opozicije ukoliko… Po srpski hoću da kažem, nema muda da pokaže da postoji i ona Srbija za koju se vredi boriti, izjavio je konfuzno Mirković u Skupštini.

Inače, Mirković je „opljčkanim novcem“ iz zaječarskog budžeta osnovao nekoliko medija, između ostalog kupio je list “Sport” u kom se novinari bune da mesecima ne primaju plate, osnovao je stranku, zadržao je poslanički mandat iako uopšte ne učestuje u skupštinskim raspravama…

Odakle ovom čoveku “muda” i moral da uopšte učestuje na izborima sa pokradenim parama građana?

Izvor: teleprompter.rs

3 KOMENTARA

  1. pa to se moglo i ocekivati od ovakvog mudonje.covek nema mozak ali ima muda.svaka cast mirkovicu.covek iz kulture.do k…a.pa hapsite djubre!!!!!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here