Politika

BOŠKO NIČIĆ: Mirković je „Trojanski konj“ čiji je zadatak da pravi pometnju na izborima (VIDEO)

Nosilac liste „Pokret za Krajinu“ Boško Ničić održao je danas u prostorijama stranke u Hajduk Veljkovoj ulici konferenciju za novinare na kojoj je bilo reči o dosadašnjem toku kampanje, nastupima i izjavama pojedinih kandidata koji su ušli u predizbornu trku na lokalu, ali i planovima vezanim za predstojeće izbore u Zaječaru.

Na početku izlaganja Ničić je istakao da je odziv na dosadašnjim tribinama koje je grupa građana „Boško Ničić-Pokret za Krajinu“ i „Za naš Zaječar-Marina Milić“ održala po okolnim selima, bio izuzetno dobar, i da je to jedan od nagoveštaja da su građani postali svesni da su na prethodnim lokalnim izborima 2013. godine pogrešili što su u tolikom broju poverenje dali Srpskoj naprednoj stranci.

„Svima na zaječarskoj političkoj sceni naša koalicija predstavlja trn u oku, iako nikoga posebno ne prozivamo već samo ukazujemo na ono što su činjenice. A to je da je u protekle 4 godine Zaječar urnisan.

A posebno je začuđujuće što pojedinci koji bi navodno trebalo da budu opozicija trebalo bi valjda da dele sa ostalim opozicionim kandidatima mišljenje što na ovim izborima nije slučaj.

Tu naime mislim i na Sašu Mirkovića, pa i na dr Nenada Ristovića.

Koalicija okupljena oko Ristovića i Brankovića u svojim nastupima pominje loš život u Zaječaru u prethodne 15 godine, kao da zaboravljaju da su zahvaljujući njima 2013. godine naprednjaci na čelu sa MIrkovićem došli na vlast.

Oni nisu hteli da obezbede kvorum za održavanje sednice 2012. godine što je dovelo tada do uvođenja Privremenih mera, a kasnije i do lokalnih izbora 2013. Priča od tada nam je dobro poznata.

Posle jučerašnjih izjava Mirkovića, sada je potpuno jasno zašto on nije uhapšen za sve ono što je radio. On koji navodno sada napada Srpsku naprednu stranku, kako bi oni imali izgovor da on nije njihov i da operu sve ono što su za protekle 4 godine radili, ustvari radi sa njima i sa Socijalističkom partijom Srbije, i zaječarci moraju da znaju da ukoliko na predstojećim izborima glasaju za SPS, oni su automatski svoj glčad dali Srpskoj naprednoj stranci.

Zato, između redova, danas Saša Mirković mene navodno hvali, kako bi napravio pometnju. On je ustvari „TROJANSKI KONJ“, kao i Ivan Joković, kao i česmari, koji su se za SPAS pridružili SPS-u, baš sad pred izbore.

Zato mi je i sasvim jasno zašto nam je u proteklih nekoliko nedelja zabranjivan ulazak u seoskim Domovima kulture, i to baš u vreme kada je napolju bila kiša!

Posebno me zabrinjavaju i oni koji od kuće do kuće prete građanima i ucenjuju ih na različit načine da glasaju za njih!

Zato građanima poručujem da mi nećemo voditi takvu kampanju i SVAKO KO BUDE PRISTAO NA TAKVE UCENE – NJIHOV JE SAUČESNIK!

Ničić je na kraju poručio svim građanima da na izbore 23.aprila uzađu u što većem broju i iskažu svoju političku volju, uz nagoveštaj da zaista IMA NADE DA U ZAJEČARU POSLE IZBORA MOŽE BITI BOLJE!

Pogledajte izjavu Boška Ničića!!!

1 komentar

Dodaj komentar