Društvo

Bahato parkiranje! Ono kad ti je sin Saša mirković!

dragomir mirković
džip oca saše mirkovića
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Danas u 12.38h  u centru grada, objektiv Zajecar Online zabeležio je jednog bahatog vozača. Nije prvi put da smo ovog vozača uhvatili kako se parkira kao da mu je neko visoki funkcioner grada.

I gle čuda, bili smo tačni. Bahati vozač nije niko drugi no otac Saše Mirkovića, čoveka sa najvećom funkcijom u gradu. Nije problem da se vozilo zaustavi , uradi neki poslić, skokne do apoteke, ali kada se neko ovako bahato parkira, uz to vodi razgovor sa većnikom Trailovićem, dok masa vozača čeka da se ovi pregovori oko ko zna čega završe, prelazi granicu dobrog ukusa.

Popularni „Tata“ kako ga neki zovu ne obazire se mnogo na druge ljude, jednostavno njegov moto je „može mi se“.

Nije on jedini bahati vozač grada Zaječara. Njegov mlađi kolega po bahatosti, Stanislav Staša Tadić u poslednje vreme „labnuo“ je sa ostavljanjem automobila pod sloganom „parking je tamo gde ja hoću“, ali zato njegov naslednik, polularni „tata“ pokušava da nastavi putem njegovog uzora.

Ovim putem pozivamo sve ljude koji žele, mogu, ne plaše se da kamerom, aparatom ili telefonom zabeleže ovakve (ne) savesne vozače i pošalju našoj redakciji.

4 komentara

  • Niko se ne plaši ovakvih nazovi vozača ali to nije ništa novo i nevidim svrhu fotografisanja automobila.Togaje bilo i biće pa setimose samo kakose je parkirao ranije Paja ili kakose već zove pa on je svoj audi parkirao gde god je i kakogod je hteo i tada to niko nije slikao danas to radi otac Saše Mirkovića.Setimo se kako se ranije a i sada parkirao i parkira dr.Tadić i da ne nabrajam više imena tih nazovi vozača koji se parkiraju gde stignu.Ovakvih nazovi vozača koji koriste zato što je njima neko blizak prijatelj ili rođak ilisu njihovi stranački drugovi u opštinskoj vlasti postojaće sve dok ih policija adekvatno ne sankcioniše a to nećemo dočekati žalosno ali istinito.

  • PA nista lepo kupim ficu za 50 evra pa kad se zakucam u njega otpozadi i odvalim mu pola dzipa ovog plastikanera ciji far kosta 170 eura on nek parkira opet.

  • Pa nije jedini, idite ujutro na isto mesto oko 6h pa da vidite kolko vozaca idu da kupuju burek i cak sta vise sede unutra i jedu burek dok autobus ceka prolaz, mozda ste i vi jedan od tih vozaca.

Dodaj komentar